Farge på veggen

Det farger seg til,og sola skinner godt gjennom støvete vinduer som skriker etter å bli vasket. We're getting closer.. Parkett neste uke,så er det kjøkkenmontering som står for tur.

(Mobilbilder)

Må si oss fornøyde med valg av farger. Vi har gått for Jotun sin Bomull i taket da dette er samme farge som på vinduene og dørene vi skal ha.
I kjøkkenet har vi valgt Mohair, og i begge stuene er det malt i fargen Sand. Alle rommene har åpen løsning uten noen dører, så det ble veldig fint å dele inn i fargesoner.
Det som også gjør det litt spennende er at alle tre rommene har ulik takhøyde, alt i fra 2.5 til 3 meter.Taket har fått belysning i form av enkle og doble downlights fra Nordesign. På skjørtene ("veggen" mellom de ulike takhøydene) har vi fått vribare firkantede lamper i børtstet aluminium.
Vi er på jakt etter 2 stk taklamper til å ha over spisebordet og i stuen, mulig det blir noe fancy fra Normann Copenhagen :)

 

Ha en god helg!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katie

Katie

30, Karmøy

Hei og velkommen! Vi er en familie på tre som for tiden holder på å bygge oss hus på Karmøy. Dette er min lille enkle dagbok hvor jeg legger ut små oppdateringer underveis for de som ønsker å følge oss i prosessen. For flere oppdateringer, sjekk ut min Instagram #frufossdal. Legg igjen en kommentar om du vil, det er alltid hyggelig!

Kategorier

Arkiv

hits